Regulament concurs „Duminica Floriilor”

                Organizatorul Concursului “Duminica Floriilor”

Pufulino.ro organizează în luna aprilie a anului 2021 cel de-al patrulea concurs: Duminica Floriilor!

 

          Durata și aria de desfășurare a Concursului

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care locuiesc în România și care au vârsta de cel puțin 18 ani impliniți la data începerii concursului. Condiția este ca domiciliul participanților să fie pe teritoriul României. Perioada de desfășurare a acestui concurs este 19 aprilie – 25 aprilie 2021.

  1. Anunțarea câștigătorilor se va face luni, 26 aprilie 2021, ora 12:00, pe pagina de Facebook Pufulino. Extragerea se va face în data de 26 aprilie cu ajutorul https://commentpicker.com/facebook-business.php#fb-comment-picker

          Condiții de participare

Pentru a vă înscrie la concurs, trebuie să apreciați pagina Pufulino, să distribuiți postarea oficială a concursului și să lăsați un comentariu la postarea concursului în care să etichetați o femeie specială din viața voastră cu nume de floare. Fiecare comentariu trebuie să conțină 1 singură etichetare, însă se acceptă mai multe comentarii cu etichetări diferite. Nu se acceptă comentarii duplicate, ci comentarii cu etichetări diferite.

          Foarte importante sunt următoarele aspecte:

  • Nu uitați să vă anunțați participarea prin cel puțin un comentariu în care să etichetați femeia specială cu nume de floare din viața dumneavoastră
  • Nu uitați să apreciați pagina noastra de Facebook
  • Nu uitati să distribuiți postarea concursului

 

          Premiul concursului și acordarea acestora

În cadrul concursului se va acorda un premiu persoanei care a postat comentariul câștigător și un premiu persoanei etichetate. Fiecare câștigător va primi câte o lenjerie PUF4643.

Nu se permite acordarea contravalorii în bani sau schimbarea premiilor oferite în cadrul acestui concurs. Organizatorul concursului va livra coletul câștigătorului în termen de maxim 30 zile lucrătoare.

 

          Desemnarea Câștigătorilor

Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina noastra de Facebook în data 26 aprilie 2021, ora 12:00. Comentariul câștigător va fi ales folosind serviciul pus la dispoziție de https://commentpicker.com/facebook-business.php#fb-comment-picker.

În contextul în care câștigătorii stabiliți la prima extragere nu confirmă revendicarea premiului în 3 zile lucrătoare, atunci se va desemna alt comentariu câștigător. De asemenea, este obligatoriu ca persoana etichetată să aibă numele asociat cu Sărbătoarea Duminica Floriilor.

 

          Litigii

În cazul unor potențiale litigii apărute între organizator și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă.

 

 

          Regulamentul promotiei

Regulamentul promotiei este disponibil gratuit oricarui participant pe site-ul nostru, https://www.pufulino.ro/concurs-duminica-floriilor/.