Lenjerie din bumbac finet gros Super Elegant Pucioasa, 6 Piese, Pat 2 Persoane - PUF8402
Lenjerie din bumbac finet gros Super Elegant Pucioasa, 6 Piese, Pat 2 Persoane - PUF8407
Lenjerie crem cu flori Super Elegant Pucioasa PUF8259

Regulament concurs „Mica Unire”

                Organizatorul Concursului “Mica Unire!”

Pufulino.ro organizează în luna ianuarie a anului 2021 cel de-al doilea concurs: Mica Unire! Pufulino te premiază atât pe tine, cât și 2 persoane dragi ție, care îți fac viața mai frumoasă!

 

          Durata și aria de desfășurare a Concursului

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care locuiesc în România și care au vârsta de cel puțin 18 ani impliniți la data începerii concursului. Condiția este ca domiciliul participanților și persoanelor dragi etichetate și înscrise astfel automat la concurs să fie pe teritoriul României. Perioada de desfășurare a acestui concurs este 12 ianuarie – 23 ianuarie 2021.

  1. Anunțarea câștigătorului se va face vineri, 23 ianuarie 2021, ora 12:00, pe pagina de Facebook Pufulino. Extragerea se va face în data de 22 ianuarie, ora 11:00, cu ajutorul https://commentpicker.com/facebook-business.php#fb-comment-picker

          Condiții de participare

Pentru a vă înscrie la concurs, trebuie să apreciați pagina Pufulino, să distribuiți postarea oficială a concursului și să postati cel puțin un comentariu la postarea concursului în care să etichetați 2 persoane dragi cu care v-ați dori să împărțiți premiul câștigat. Fiecare comentariu trebuie să conțină 2  etichetări, însă se acceptă mai multe comentarii cu etichetări diferite.

          Foarte importante sunt următoarele aspecte:

  • Nu uitați să vă anunțați participarea prin cel puțin un comentariu în care să etichetați 2 persoane dragi cu care veți impărți premiul
  • Nu uitați să apreciați pagina noastra de Facebook
  • Nu uitati să distribuiți postarea concursului

 

          Premiul concursului și acordarea acestora

În cadrul concursului se vor acorda 3 lenjerii de pat românești, din finet gros superior, Super Elegant Pucioasa – codurile PUF8407, PUF8259 și PUF8402. Cele trei premii se trimit aleatoriu.

Nu se permite acordarea contravalorii în bani sau schimbarea premiilor oferite în cadrul acestui concurs. Organizatorul concursului va livra separat cele 3 colete către cei trei câștigători în termen de maxim 30 zile lucrătoare.

 

          Desemnarea Câștigătorilor

Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina noastra de Facebook în data de 23 ianuarie 2021, ora 12:00. Comentariul câștigător va fi ales folosind serviciul pus la dispoziție de https://commentpicker.com/facebook-business.php#fb-comment-picker.
În contextul în care cei trei câștigători stabiliți la prima extragere nu confirmă revendicarea premiului în 3 zile lucrătoare, atunci se va desemna alt comentariu câștigător.

 

          Litigii

În cazul unor potențiale litigii apărute între organizator și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă.

 

 

          Regulamentul promotiei

Regulamentul promotiei este disponibil gratuit oricarui participant pe site-ul nostru, https://www.pufulino.ro/concurs-mica-unire