Cadouri evenimente Pufulino
Articole

Cadoul ideal pentru un eveniment: cuverturile de pat!

Există adesea diferite evenimente la care se obișnuiește ca organizatorii să fie recompensați cu diferite daruri oferite de către invitați. Indiferent că este vorba despre un dar de casă nou sau despre un cadou pentru nuntă sau cununia civilă, poate fi dificil să găsești o idee bună de cadou.

Ne-am  decis ca în acest articol să oferim o mână de ajutor tuturor celor care sunt în căutarea unei idei de cadou pentru un eveniment. Mai precis, este vorba despre cuverturile de pat de lux! Continuă să citești articolul nostru și cu siguranță te vei convinge că merită să oferi un astfel de cadou:

De ce să oferi o cuvertură de pat cadou?

Înainte de toate, să vorbim despre motivele pentru care merită să oferi o cuvertură de pat cadou. Există o mulțime de argumente! Iată câteva dintre cele mai importante motive pentru a cumpăra o cuvertură de lux  atunci când participi la un eveniment și se impune oferirea unui cadou:

  • Este un cadou practic, ce va putea fi folosit ani buni, oferind bucurie pe termen lung;
  • Costurile pentru achiziționarea unui astfel de cadou sunt accesibile. Nu va trebui să plătești prea mult pentru a cumpăra o cuvertură de pat de lux. Poți arunca o privire peste oferta noastră și te vei convinge că prețurile sunt, într-adevăr, accesibile;
  • Acestea sunt gata ambalate într-un mod foarte simpatic, așa că nu va trebui să te chinui tu cu asta;
  • Atât timp cât alegi o cuvertură de calitate, aceasta va putea fi folosită ani buni, ceea ce va oferi multă bucurie celor care intră în posesia sa;
  • Găsești o mulțime de modele, cu diferite variante de design, așa că nu îți va fi dificil să alegi o cuvertură de lux pe placul celor care urmează să o folosească.

Te-am convins că merită să oferi o cuvertură de lux cadou? Trebuie să îți oferim și câteva recomandări. Iată 5 cuverturi de pat pe care merită să le ai în vedere atunci când îți propui să oferi un cadou pentru un eveniment:

Set Luxury Angel: Alçeyiz Home – PUF57900

angel krem

Această cuvertură de pat include 4 piese, între care o cuvertură de pat cu aplicații de dantelă de 260 x 260 cm, 2 fețe de pernă de 50 x 70 cm precum și o față de pernă decorativă mică, de 35 x 50 cm. Este realizată din bumbac și se recomandă folosirea ei pentru paturile duble. Apasă pe acest link pentru mai multe detalii despre ea.

Patura de Lux Merinos tip Cuvertura Grena – PUF70362

patura merinos grena

O altă cuvertură de lux pe care ți-o recomandăm este acest model care include, pe lângă cuvertura de pat de 220 x 240 cm, două fețe de pernă de 50 x 70 cm.

Aceasta este o cuvertură cu două fețe, realizată din microfibră. Poate fi folosită cu succes pentru a oferi personalitate dormitorului dar și pentru a te putea bucura de o pată de culoare în această încăpere. Găsești această cuvertură apăsând aici.

Set Luxury Tac: Cuvertura de Pat Alçeyiz Home – PUF57910

tac krem

Dacă vrei să oferi un cadou care să impresioneze prin eleganța sa, această cuvertură de pat reprezintă alegerea ideală. Este un set care include cuvertura de pat, trei fețe de pernă și este recomandat pentru paturile de două persoane.

Este realizată din bumbac și arată foarte bine, credem noi! Poți găsi mai multe poze dacă vei da click aici.

Set Luxury Sabak Home Collection – Verde – PUF57836

set cuvertura sabak verde

Un alt set foarte interesant pe care noi ți-l recomandăm atunci când trebuie să oferi un cadou pentru un eveniment este cel din imaginea de mai sus. Acesta este format din 6 piese! Include un cearceaf de pat de 240 x 240 cm, o pătură cu dantelă tip cuvertură de 230 x 245 cm, 2 fețe cu dantelă pentru perne decorative de 50 x 70 cm și alte două fețe de perne simple.

Are un design elegant, este plăcut ambalată iar materialele folosite pentru confecționare este bumbacul și microfibra. Găsești acest set pe această pagină.

Cuvertura de Lux din Bumbac Capa Home – Negru – PUF69340

cuvertura-capa-neagra

Încheiem lista de recomandări cu o cuvertură recomandată persoanelor cu personalitate, pentru care stilul și eleganța primează. Dacă ai de oferit un cadou unor astfel de persoane, setul de mai sus reprezintă alegerea optimă pe care trebuie să o faci!

Setul este format din 3 piese: o cuvertură de pat de 250 x 260 cm și 2 fețe de perne decorative de 60 x 80 cm. Acestea sunt realizate din bumbac de foarte bună calitate iar întregul set are un preț bun! Îl poți găsi aici.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *