Articole

Câte lenjerii de pat trebuie să ai în casă și cât de des să le schimbi?

Dată fiind importanța pe care lenjeria de pat o are pentru calitatea somnului nostru, este de la sine înțeles faptul că aceasta necesită toată atenția noastră. De exemplu, trebuie să o schimbăm frecvent, pentru a o pune la spălat. În acest fel, va fi mereu confortabilă și sigură pentru somnul nostru. Asta înseamnă că vom avea nevoie de cel puțin o lenjerie de schimb. De asemenea, nu trebuie să uităm că putem folosi diferite tipuri de lenjerii de pat în funcție de sezonul de afară.

Chiar dacă există lenjerii de pat pentru toate sezoanele, la fel de bine există și lenjerii de pat care sunt mai confortabile iarna și nu plăcut de utilizat vara, sau invers. Așa că apare întrebarea: câte lenjerii de pat ar trebui să am în casă? Acesta este subiectul despre care vom vorbi în rândurile următoare. Totodată, vei găsi și recomandări pentru rotarea lenjeriilor de pat, astfel încât confortul tău să nu fie niciodată compromis.

Câte lenjerii de pat ar trebui să ai în casă?

Înainte de toate, trebuie să începem prin a spune că numărul lenjeriilor de pat pe care ar trebui să le ai în casă depinde mai ales de preferințele personale. De regulă, noi le recomandăm clienților noștri să dețină cel puțin două seturi de lenjerii de pat. În acest fel le vor putea spăla regulat, având mereu o lenjerie curată la dispoziție.

De asemenea, dacă ai copii sau animale de companie care dorm în pat cu tine, atunci este posibil să ai nevoie de mai multe lenjerii de pat. Ia în calcul și situațiile în care poți avea musafiri în mod frecvent, ori dacă familia ta numără mulți membri. Fiecare persoană ar trebui să aibă la dispoziție una sau chiar două lenjerii de pat.

Dacă preferințele tale pentru somn sunt diferite în funcție de sezon, atunci ar trebui să deții câte două tipuri de lenjerii de pat pentru sezonul cald și pentru sezonul rece. În timpul sezonului rece, lenjeriile de pat trebuie să fie călduroase, iar vara acestea ar trebui să fie mai răcoroase, pentru a nu transpira. Îți recomandăm să citești și articolul nostru despre lenjeriile recomandate pentru sezonul rece.

Pe scurt, pentru fiecare pat din casă ar trebui să ai câte 2 lenjerii de pat. Iar dacă preferi să folosești lenjerii diferite în funcție de sezon, atunci ar mai trebui să adaugi câte 2 lenjerii pentru fiecare sezon în parte.

Cât de des trebuie să schimbi lenjeria de pat?

Rotind lenjeriile de pat, vei reuși să le prelungești durata de viață. În acest sens, recomandarea noastră este foarte simplă: spală lenjeriile de pat în fiecare săptămână. Asta înseamnă că vei schimba lenjeria de pat săptămânal.

Este important să rotești lenjeriile de pat cu regularitate, mai ales dacă suferi de probleme așa cum sunt alergiile sau astmul. În plus, o atentă curățare a lenjeriilor de pat te scapă de praf și acarieni.

Ți se pare costisitor să cumperi mai multe lenjerii pentru fiecare pat din casă? Profită de reducerile disponibile pe site-ul nostru iar astfel sigur vei reuși să cumperi mai multe produse la un preț avantajos.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *