Campanie Ziua Copilului

Regulament campanie „ZIUA COPILULUI”

                Organizatorul Concursului “Pufulino – Ziua Copilului”

Pufulino.ro organizează în luna mai a anului 2023 concursul: 1 Iunie – Ziua Copilului!

 

          Durata și aria de desfășurare a Concursului

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care locuiesc în România și care au vârsta de cel puțin 18 ani impliniți la data începerii concursului. Condiția este ca domiciliul participanților să fie pe teritoriul României. Perioada de desfășurare a acestui concurs este 24 mai – 30 mai 2023.

  1. Anunțarea câștigătorilor se va face miercuri, 31 mai 2023,  pe pagina de Facebook Pufulino. Extragerea se va face cu ajutorul https://commentpicker.com/facebook-business.php#fb-comment-picker

          Condiții de participare

Pentru a vă înscrie la concurs, trebuie să apreciați pagina Pufulino, să distribuiți postarea oficială a concursului și să lăsați un comentariu la postarea concursului în care să etichetați 3 părinți norocoși. Fiecare comentariu trebuie să conțină 3 etichetări, însă se acceptă mai multe comentarii cu etichetări diferite. Nu se acceptă comentarii duplicate, ci comentarii cu etichetări diferite.

          Foarte importante sunt următoarele aspecte:

  • Nu uitați să vă anunțați participarea prin cel puțin un comentariu în care să etichetați 3 părinți norocoși
  • Nu uitați să apreciați pagina noastra de Facebook
  • Nu uitati să distribuiți postarea concursului

 

          Premiul concursului și acordarea acestora

În cadrul concursului se vor acorda 4 premii, după cum urmează:

Premiul 1 – Pachet promoțional PUF74677 – compus din lenjerie pat 1 persoană + pilotă matlasată 1 persoană + 1 pernă dreptunghiulară + Hamac

Premiul 2, 3, 4 – Husă pentru pat de 1 persoană, dimensiune 90×200, model surpriză

Nu se permite acordarea contravalorii în bani sau schimbarea premiilor oferite în cadrul acestui concurs. Organizatorul concursului va livra coletul câștigătorului în termen de maxim 30 zile lucrătoare.

 

          Desemnarea Câștigătorilor

Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina noastra de Facebook în data de 31 mai 2023. Comentariul câștigător va fi ales folosind serviciul pus la dispoziție de https://commentpicker.com/facebook-business.php#fb-comment-picker. Câștigătorii sunt reprezentați de persoana care a postat comentariul extras, alături de cele trei persoane etichetate în acel comentariu.
În contextul în care câștigătorii stabiliți la prima extragere nu confirmă revendicarea premiului în 3 zile lucrătoare, atunci se va desemna alt comentariu câștigător.

 

          Litigii

În cazul unor potențiale litigii apărute între organizator și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă.

 

          Regulamentul promotiei

Regulamentul promotiei este disponibil gratuit oricarui participant pe site-ul nostru, https://www.pufulino.ro/regulament-concurs-ziua-copilului/