Articole

10 ustensile de gătit pe care trebuie să le ai în bucătărie

Orice bucătar care se respectă are la dispoziție mai multe ustensile cu ajutorul cărora face gătitul mai plăcut și mai ușor. Despre ustensile de bucătărie ne propunem să discutăm și noi în rândurile următoare, acolo unde îți vom recomanda 10 ustensile de gătit pe care trebuie să le ai neapărat în bucătăria ta:

1. Caserolă termică

Înainte de toate, ai neapărată nevoie de o caserolă termică. Fie că trebuie să te deplasezi și ai nevoie de mâncare la pachet, fie că un invitat ajunge mai târziu sau pur și simplu vrei să păstrezi mâncarea caldă pentru mai mult timp.

Găsiți o astfel de caserolă și pe site-ul nostru, accesând acest link.

caserola termica culoare verde

2. Tocător de legume

Să toci legumele nu este neapărat cea mai plăcută activitate. Aceasta necesită timp, efort, îndemânare și totodată cauzează multă murdărie. Prin urmare, puțini sunt pasionații de gătit care iubesc să toace legume.

Pentru cei care își doresc să evite cât mai mult această activitate, un tocător de legume reprezintă ustensila perfectă.

3. Set pentru ornarea prăjiturilor

Să faci prăjituri nu este o treabă ușoară. Puțini sunt cei care se încumetă să gătească altfel de bunătăți, iar cei care o fac, au la dispoziție o mulțime de ustensile cu ajutorul cărora obțin prăjituri delicioase dar mai ales aspectuoase. Setul pentru ornarea prăjiturilor face parte dintre ele iar vestea cea bună este că găsești un astfel de set și în oferta Pufulino la un preț foarte bun.

4.Termometru digital pentru bucătărie

Cea mai bună friptură o vei obține doar dacă vei fi foarte atent la detalii. Temperatura din interiorul fripturii poate fi un exemplu foarte bun în acest sens. În funcție de preferințele proprii, vei putea avea grijă ca friptura gătită să fie exact așa cum îți dorești. În acest sens, poți folosi un termometru digital așa cum este acesta.

Este realizat din inox și plastic rezistent termic, ușor de folosit și mai ales precis. Poate măsura temperaturi cuprinse între -50 și 300 grade Celsius, așa că sigur îl vei folosi adesea.

termometru digital bucatarie

 

5. Seringă pentru marinarea cărnii

Tot pentru cei care iubesc fripturile perfecte recomandăm seringa pentru marinarea cărnii. Aceasta o vei putea folosi pentru a injecta carnea cu diferite ingrediente lichide care îi vor oferi o aromă unică dar și un gust inedit. Drept urmare, dacă ești fan al cărnurilor perfect marinate, această seringă nu trebuie să lipsească din bucătăria ta. Poți comanda un astfel de produs, la preț foarte accesibil, de aici.

6. Cântar de bucătărie

Adesea, bucătăria necesită foarte multă precizie pentru a putea obține mâncăruri perfect gătite. În acest sens, un cântar de bucătărie se va dovedi a fi de foarte mare ajutor. Vestea bună este că poți găsi mai multe cântare de bucătărie în oferta noastră, iar noi îți recomandăm să ai în vedere acest model. Specificațiile tehnice dar și designul său plăcut sunt detaliile care te vor convinge că merită să alegi astfel.

CANTAR DE BUCATARIE bambus

7. Presă de usturoi

Usturoiul este un ingredient de bază în multe dintre mâncărurile românești și nu numai. Cel mai probabil că îl folosești și tu adesea. Drept urmare, ai nevoie de o ustensilă care să te ajute la mărunțirea lui. Fiind realizată din inox și plastic, această presă din usturoi curbată este instrumentul pe care sigur îl vei folosi deseori atunci când gătești.

8. Dispozitiv pentru frăgezirea cărnii

Să revenim la fripturi! Cine nu iubește carnea foarte fragedă și mai ales gustoasă? Ei bine, un dispozitiv pentru frăgezirea cărnii este recomandat! Recomandarea noastră este dispozitivul acesta de care vei deveni dependent ori de câte ori gătești o bucată de carne, suntem siguri.

9. Vas pentru topit ciocolata

Cu toții iubim ciocolata, așa că o folosim adesea în diferite preparate dulci. Cu toate acestea, ciocolata necesită o prelucrare atentă, așa cum este și topirea ei. Pentru a nu te chinui atunci când faci asta, poți folosi un vas pentru topit ciocolata, iar totul se va dovedi a fi foarte simplu, garantăm! Acest vas din inox este ustensila de care sigur ai nevoie!

10. Aparat pentru format cârnați

Chiar dacă nu este tocmai sezonul lor, niciodată nu este prea devreme pentru a ne pregăti pentru Ignat! Atunci, un aparat pentru format cârnați se dovedește a fi de foarte mare ajutor. Câștigi timp și obții cârnații perfecți, cu care sigur te vei lăuda ori de câte ori vei avea oaspeți și de care te vei bucura atunci când îi pui pe masă.

Găsești un astfel de aparat accesând acest link așa că ar trebui să îți comanzi și tu unul.

Care sunt accesoriile de care tu nu te poți lipsi în bucătărie?

Related Posts