ghid alegere cantar bebelusi
Articole

Cum alegi un cântar pentru bebeluși?

Cântarul pentru bebeluși este un instrument foarte important pentru părinții care vor să monitorizeze în mod atent creșterea și dezvoltarea copilului lor. Având o importanță deosebită, nu poți cumpăra un cântar oarecare, ci trebuie să cumperi un cântar pentru bebeluși de o calitate cât mai bună! Îți spunem noi care sunt aspectele pe care trebuie să le urmărești atunci când cumperi un cântar pentru bebeluși.

Citește articolul nostru și suntem siguri că vei face o alegere inspirată!

Precizie și acuratețe

Pentru început, precizia și acuratețea reprezintă criterii pe care trebuie să le folosești pentru alegerea cântarului pentru bebeluși. Asta deoarece nu vrei să tragi concluzii greșite de pe urma unor cifre greșite, nu-i așa? Dacă avem dreptate, atunci trebuie să te asiguri că alegi un cântar cât mai precis.

Pe lista de specificații a cântarului ales ar trebui să găsești informații despre marja de eroare a cântarului pe care îl cumperi. Recomandarea noastră este să alegi un model cu marjă de eroare cât mai mică, iar astfel vei avea parte de măsurători precise.

Capacitatea de cântărire

Mai apoi, capacitatea de cântărire reprezintă un alt detaliu pe care trebuie să îl ai în vedere. Fiecare cântar pentru bebeluși suportă o anumită capacitate maximă. De aceea, atunci când cumperi un astfel de aparat, trebuie să te asiguri că acesta îl poate cântări fără probleme pe cel mic.

Probabil că ai deja o idee în legătură cu greutatea copilului tău, așa că sfatul nostru este să alegi un cântar care suportă o greutate mai mare, deoarece copilul va crește și cel mai probabil că nu vei dori să schimbi cântarul prea des din cauza greutății.

Funcții suplimentare

La fel precum multe alte dispozitive, cântarele pentru bebeluși pot fi dotate cu diferite funcții suplimentare ce se vor dovedi a fi de mare ajutor în timpul folosirii. De exemplu, funcția de stabilizare a greutății este foarte utilă deoarece va calcula o medie a greutății celui mic, care va fi mereu într-o continuă mișcare, ceea ce îngreunează destul de mult stabilirea unei greutăți. De asemenea, poți alege un cântar care să îți ofere posibilitatea de a alege diferite unități de măsură.

Capacitatea de înregistrare a măsurătorilor anterioare pentru o mai bună monitorizare a creșterii este un alt exemplu de funcție pe care ar trebui să ți-o dorești.

Mod de utilizare

Un cântar pentru bebeluși ideal trebuie să fie cât mai ușor de utilizat. Cu cât există mai puține dificultăți de utilizare, cu atât mai bine!

Panoul de control trebuie să fie intuitiv, comenzile ușor de înțeles și totodată manualul cu instrucțiuni ar trebui să fie cât mai clar. Alege și tu un cântar intuitiv și suntem siguri că te va încânta alegerea făcută!

Portabilitate și depozitare

Monitorizarea continuă chiar și atunci când mergi în vacanță, așa că este foarte probabil să iei cântarul cu tine. Prin urmare, recomandarea noastră este să optezi pentru un model cât mai portabil dar și ușor de depozitat, pentru momentele în care nu vei avea nevoie de el.

Drept urmare, portabilitatea și depozitarea sunt alte două caracteristici pe care ar trebui să le dețină cântarul pentru bebeluși pe care îl cumperi.

Ține cont de toate aceste detalii și suntem siguri că vei putea alege un cântar pentru bebeluși care nu te va dezamăgi. Poți merge la sigur alegând un cântar din oferta magazinului nostru!

Related Posts