cum alegi un cantar de bucatarie
Articole

Cum să alegi un cantar de bucătărie

Cântarul de bucătărie este un ajutor de încredere pentru orice persoană pasionată de gătit. Fie că ești începător în ale gătitului ori fie că ești un expert, cântarul de bucătărie îți poate fi foarte util pentru a cântări cu precizie ingredientele folosite în preparatele tale.

Cu toate acestea, astăzi există o mulțime de cântare de bucătărie pe care le poți cumpăra așa că apare întrebarea: cum să alegi un cântar de bucătărie potrivit nevoilor tale?

Să alegi un cântar de bucătărie poate fi o mare provocare. De aceea, îți oferim mai multe sfaturi cu ajutorul cărora suntem siguri că vei reuși să cumperi un cântar de bucătărie care să nu te dezamăgească. Iată care sunt sfaturile de care trebuie să ții cont:

Capacitate și precizie

Pentru început, află care este capacitatea cântarului de bucătărie pe care dorești să îl cumperi. Gândește-te la obiceiurile tale în materie de gătit și mai ales la cantitățile de ingrediente pe care le folosești.

Alege un cântar cu o capacitate generoasă de cântărire, astfel încât să nu întâmpini probleme atunci când vei avea de cântărit cantități mai mari de ingrediente.

De asemenea, precizia de cântărire este un alt aspect de urmărit. Sfatul nostru este ca precizia să fie la gram, întocmai pentru a putea respecta rețetele cu strictețe.

Tipul cântarului

Cântarele de bucătărie pot fi de mai multe tipuri, de la cele analogice la cele digitale. Noi le preferăm pe cele digitale, deoarece sunt mai precise și mai ușor de utilizat. De asemenea, sunt mult mai moderne, așa că îți pot pune la dispoziție mai multe funcții utile.

Vei putea schimba unitățile de măsură, vei putea ignora greutatea vasului folosit pentru cântărire, așa că întreaga experiență de măsurare a ingredientelor va fi mai plăcută.

Materialul și curățarea

Cântarul de bucătărie este un aparat expus murdăriei. Prin urmare, asigură-te că alegi un aparat realizat din materiale pe care să le poți curăța cu ușurință. Cele din oțel inoxidabil reprezintă un foarte bun exemplu în acest sens.

Alege un cântar de bucătărie cu o suprafață netedă și rezistentă la pete, astfel încât să previi acumularea murdăriei sau a bacteriilor.

Funcții suplimentare

Unele cântare de bucătărie sunt echipate cu funcții suplimentare care se pot dovedi a fi de mare ajutor în activitatea de gătit. De exemplu, vei găsi cântare cu funcție de măsurare a volumului de lichide sau de calculare a numărului de calorii.

De asemenea, poți alege un cântar de bucătărie cu funcție de memorare a greutățile sau de conversie între diferite unități de măsură.

Gândește-te la funcțiile care îți pot fi ție de ajutor, pentru a alege cântarul de bucătărie potrivit nevoilor tale.

Buget

În final, nu mai rămâne decât să stabilești un buget pentru achiziționarea unui cântar de bucătărie. Prețul poate varia în funcție de producător, caracteristici și calitate.

Este important să stabilești un buget și să obții un raport calitate-preț cât mai bun. Nu trebuie să plătești o avere pentru cântarul de bucătărie pe care îl cumperi, așa că dacă îți dorești un cântar de bucătărie ieftin și bun, atunci ar trebui să arunci o privire peste categoria noastră de produse.

Poți consulta recenziile din mediul online pentru a face o alegere cât mai inspirată. De asemenea, recomandările noastre îți vor fi de ajutor!

3 cântare de bucătărie pe care merită să le cumperi

Pentru ca articolul nostru să fie complet, am decis să îți oferim și 3 recomandări de cântare de bucătărie din oferta Pufulino.ro pe care merită să le cumperi. Iată care sunt acestea:

Cântar de bucătărie Heinner HKS-5IX

Un prim model pe care trebuie să îl ai în vedere este cântarul de bucătărie Heinner HKS-5IX. Are o capacitate de 5 kg, funcție tara și display LCD. Astfel, utilizarea sa va fi foarte ușor de realizat. Dispune de tehnologia de oprire/pornire automată, indicator pentru baterie descărcată precum și indicator de depășire greutate.

Prețul său accesibil dar și aspectul plăcut sunt detalii care te conving să îl cumperi, ceea ce ar trebui să faci și tu!

CANTAR DE BUCATARIE

Cântar de bucătărie Heinner HKS-5BB

Un alt cântar de bucătărie pe care merită să îl ai în vedere este și Heinner HKS-5BB. Suntem convinși că aspectul lui te va atrage! Are platformă din bambus și suntem siguri că va fi foarte atrăgător și pentru tine. Capacitatea maximă este, de asemenea, de 5 kg iar funcția tara nu lipsește. În plus, oferă posibilitatea de a cântări și ingrediente lichide! Displayul este unul LCD iar precizia este la gram!

CANTAR DE BUCATARIE bambus

Cântar de bucătărie cu bol Vanora Home – VN-KCA-005

Vrei un cântar de bucătărie ieftin? Modelul Vanora Home – VN-KCA-005 are un preț foarte accesibil, așa că ar trebui să îl cumperi și tu! Este un model cu bol ce suportă o capacitate maximă de cântărire de 2 kg iar treptele de cântările sunt din 20 în 20 de grame.

Tu ce cântar de bucătărie ai ales să cumperi?

Acestea sunt așadar cele mai importante sfaturi pe care trebuie să le urmărești atunci când cumperi un cântar de bucătărie. Ține cont de recomandările noastre, alege un cântar de bucătărie din oferta Pufulino.ro și suntem siguri că vei putea face o alegere bună. Sperăm că informațiile noastre ți-au fost de ajutor pentru a putea alege cel mai bun cântar de bucătărie pentru nevoile tale.

Related Posts