Articole

5 accesorii de gătit nelipsite din orice bucătărie

Gătitul este un proces care implică utilizarea a o mulțime de accesorii. Chiar dacă ele nu par a fi esențiale la o primă vedere, putem fi cu toții de acord că importanța lor este deosebită. Asta deoarece ne ajută să gătim mai ușor dar și mai bine. Cum scopul nostru este acela de a le oferi o mână de ajutor vizitatorilor noștri, prin intermediul accesoriilor practice de o bună calitate pe care le comercializăm, am decis ca în rândurile următoare să îți prezentăm 5 accesorii de gătit nelipsite din orice bucătărie.

Iată care sunt accesoriile de bucătărie ce nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta:

Sucitorul din silicon

Obișnuiești să faci pâine, prăjituri sau alte mâncăruri care implică prelucrarea aluatului? Sigur ai nevoie de un sucitor cu ajutorul căruia să întinzi aluatul mai ușor, până obții fie forma dorită, fie grosimea ideală pentru un preparat delicios.

Este important să alegi un sucitor din materiale anti-aderente, ușor de curățat și mai ales cu un design plăcut, pentru ca fotografiile pe care le faci să fie mai atrăgătoare. Acest model sigur va fi pe placul tău, așa că vei decide să îl comanzi.

sucitor HR-AER-G498

Caserolă termică

Unii invitați întârzie la masă? Ori poate că plănuiești un picnic în natură și ai dori ca bucatele să rămână calde până când ajungi în locul tău preferat. Indiferent de motivele pentru care îți dorești să păstrezi temperatura optimă a alimentelor preferate, o caserolă termică te poate ajuta.

Fiind realizată din inox, la interior, și din polipropilenă la exterior, această caserolă termică de la Heinner pe care o poți cumpăra de pe site-ul nostru încântă nu numai prin eficiență ci și prin designul său atrăgător.

Are o capacitate de 0.7 litri și sigur se va dovedi a fi foarte eficientă deseori. Prin urmare, de ce să nu o comanzi și tu?

caserola termica culoare verde

Ciocan pentru frăgezirea cărnii

Iubești șnițelele? Oare cine nu o face? Cele mai bune șnițele sunt acelea pe care tu le prepari acasă, însă pentru a obține șnițele perfect gătite, o frăgezire eficient realizată este esențială. În acest sens, poți să folosești un ciocan profesional pentru frăgezirea cărnii.

Este realizat din aliaj de zinc, așa că nu îți va fi dificil să îl cureți și să îl păstrezi mereu în cea mai bună stare. Cumpără-ți unul și suntem siguri că nu vei regreta alegerea făcută.

ciocan fragezit carnea HR-AER-G413

Aparat pentru biscuiți și fursecuri

Biscuiții și fursecurile sunt o bucurie ori de câte ori îi prepari. Însă procesul lor de preparare nu este mereu accesibil, mai ales dacă nu ai la îndemână un aparat care să te ajute să îi formezi.

Avem noi un astfel de accesoriu în oferta magazinului nostru, la un preț foarte bun, așa că merită să îl încerci. Văzând cât de ușor e să prepari fursecuri și biscuiți cu ajutorul său, cu siguranță vei face mai des biscuiți și fursecuri.

aparat biscuiti HR-AER-G476

Tirbușon electric

Indiferent că ai nevoie de un pahar cu vin pentru a frăgezi carnea, ori pur și simplu vrei să te bucuri de puțină relaxare, un tirbușon electric te ajută să scoți dopul sticlei de vin mai rapid și mai ales fără efort. Astfel, dacă iubești vinul, trebuie să ai și tu un astfel de aparat. Se va dovedi a fi cea mai bună achiziție din ultima vreme. În plus, prețul accesibil te va convinge să îl comanzi.

tirbuson electric si accesoriu taiere folie

Acestea sunt, așadar, cele 5 accesorii ce nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta. Tu ce alte accesorii recomanzi?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *