Articole

3 lucruri ce nu ar trebui să lipsească din bagajul unui părinte

Îngrijirea bebelușului este o foarte mare responsabilitate ce cade pe umerii părinților dar totodată și o foarte mare provocare. Cei mici au o mulțime de nevoi, iar din cauza incapacității de a comunica așa cum o fac adulții, uneori ne este imposibil să înțelegem ce își doresc bebelușii noștri. Cu toate acestea, îngrijirea bebelușilor este mai ușor de realizat atunci când ai la dispoziție ajutorul mai multor lucruri foarte practice.

Bagajul unui părinte ar trebui să conțină numaidecât o mulțime de lucruri care fac viața adulților mai ușoară și totodată asigură liniștea celor mici. Dar care sunt aceste lucruri ce nu ar trebui să-ți lipsească dacă tocmai ai devenit părinte? Am ales din categoria îngrijire bebe mai multe produse utile pe care ți le recomandăm și ție în rândurile următoare. Iată, așadar, care sunt lucrurile pe care ar trebui să le ai și tu numaidecât:

Perii pentru biberoane

Curățarea biberoanelor se poate dovedi a fi foarte dificil de făcut. În plus, nu poți curăța biberoanele doar superficial, deoarece s-ar putea dezvolta diferite bacterii și microbi ce-i pot cauza celui mic o mulțime de probleme. Nu vrei să-i faci rău bebelușului tău, nu? De aceea, ar trebui să insiști foarte mult asupra curățării biberoanelor. Cum să faci asta?

În primul rând, ar trebui să le cureți cu apă cât mai fierbinte. Apoi, asigură-te că nici măcar un colțișor nu rămâne nespălat în cele mai mici detalii. Poți folosi acest set de 3 perii pentru biberoane. Le găsești în oferta magazinului nostru la un preț excelent și sigur te vor ajuta să cureți în mod impecabil biberoanele copilului tău. În acest fel, vei ști că nu există nici o amenințare pentru starea de sănătate a celui mic.

set-perii-biberoane-U640-BB-1024x1024

Acestea pot fi folosite atât în cazul biberoanelor cu gât standard cât și a celor cu gâtul larg. În plus, calitatea superioară a periilor și buretele moale ajută în mod considerabil la stoparea dezvoltării bacteriilor.

Termometru Digital pentru Copii

Copiii pot fi foarte sensibili, așa că se dovedesc a fi vulnerabili în fața microbilor și a virușilor. În acest fel, sigur se vor îmbolnăvi destul de des. Astfel, va trebui să monitorizezi temperatura bebelușului, întocmai pentru a putea aplica tratamentul potrivit și mai ales pentru a putea ține situația sub control.

Acest model de termometru digital pentru copii îți va fi de mare ajutor. Are o precizie de 0.1 grade Celsius, poate fi utilizat oral, axilar și rectal și totodată oferă o funcție de memorare a temperaturilor înregistrate.

În plus, are și un preț foarte bun, așa că nu ar trebui să stai prea mult pe gânduri. Comandă-l acum și cel mai probabil nu vei regreta alegerea făcută.

Linguriță de silicon cu rezervor, Albastru/Galben – U-Grow – U7509-FSPN

Din bagajul tău nu ar trebui să lipsească o linguriță de silicon cu rezervor. Aceasta se va dovedi a fi un real ajutor atunci când vrei să-l hrănești pe cel mic cu o supă cremă sau un pireu. Este foarte ușor de folosit, este practică și totodată o poți lua cu tine atunci când pleci la drum, întocmai pentru ca bebelușului să nu-i lipsească hrana de care are atât de multă nevoie. În plus, capacul are rol de suport, așa că se va dovedi a fi și el de mare ajutor.

Găsești această linguriță de silicon cu rezervor în oferta magazinului nostru la un preț excelent. Drept urmare, ar trebui să o pui și tu în coș.

Acestea sunt câteva dintre cele mai importante trei lucruri ce nu ar trebui să-ți lipsească din bagaj ori de câte ori pleci la drum cu bebelușul tău. Include-le în bagaj și sigur nu vei regreta că le-ai cumpărat, dat fiind mai ales prețul lor foarte bun.

Related Posts