Articole

Aplicații gratuite pentru monitorizarea somnului

Monitorizarea somnului poate fi o strategie foarte eficientă pe care o putem folosi pentru a obține un somn mai bun. Folosirea unei aplicații pentru monitorizarea somnului îți va arăta care sunt problemele ce afectează calitatea odihnei, iar astfel poți lua decizii eficiente pentru a dormi mai bine.

Despre aplicații gratuite pentru monitorizarea somnului ne propunem să discutăm și noi în rândurile următoare. Iată care sunt cele 5 aplicații pe care trebuie să le instalezi și tu pe telefonul tău:

BetterSleep

O primă aplicație pe care trebuie să o ai în vedere atunci când îți propui monitorizarea somnului este BetterSleep. Peste 10 milioane de utilizatori au ales să o folosească și la fel ai putea face și tu!

Fiind o aplicație gratuită pentru monitorizarea somnului, numărul de funcții oferite este impresionant. Poți crea o ambianță plăcută pentru somn, folosind unul dintre cele 250 sunete disponibile, poți îmbunătăți concentrarea, vei învăța să meditezi, poți scăpa de anxietate plus multe altele.

Mai mult decât atât, aplicația BetterSleep îți oferă posibilitatea de a afla dacă ai sforăit, tușit, vorbit prin somn sau dacă ai scos alte zgomote. Poți experimenta și beneficiile premium, optând pentru varianta de încercare gratuită timp de 7 zile.

Sleep Cycle

La fel de interesantă este și aplicația Sleep Cycle care, la rândul tău, îți permite să monitorizezi calitatea somnului, oferindu-ți o mulțime de date și instrumente cu ajutorul cărora poți obține un somn mai bun. Aceasta îți oferă posibilitatea de a te bucura de o mulțime de sunete cu ajutorul cărora somnul poate deveni mai odihnitor. De asemenea, poți seta o alarmă pentru a te trezi în cea mai bună formă. Prin urmare, merită să o încerci și tu. Ar putea fi aplicația de care ai nevoie pentru a îmbunătăți calitatea somnului!

SnoreLab

Sforăitul nu numai că poate fi foarte supărător pentru cei din jurul tău, dar totodată reprezintă un semn conform căruia nu ai parte de un somn prea bun. Este ca un avertisment care îți spune că sunt lucruri de îmbunătățit! Dar cum poți ști dacă sforăi sau nu, atât timp cât dormi singur?

Ei bine, o aplicație te poate ajuta în acest sens! SnoreLab este poate cea mai potrivită aplicație pentru a face asta. Peste 5 milioane de oameni o folosesc deja, așa că ai putea să o încerci și tu. Cine știe, poate va fi de ajutor pentru a scăpa de o problemă majoră: sforăitul!

SleepScore

Un somn prost se simte în starea de a doua zi. Dacă energia îți lipsește, te simți obosit și nu ai nici un chef de viață, cel mai probabil că nu ai dormit prea bine. Dar care este scorul pe care somnul tău l-a obținut și mai ales care sunt factorii care au cauzat un somn de proastă calitate?

În acest caz, ai putea folosi aplicația SleepScore, aplicație care îți oferă o foarte bună perspectivă asupra calității somnului tău.

Există o mulțime de statistici interesante în baza cărora poți lua decizii importante pentru îmbunătățirea calității somnului tău. Prin urmare, ar trebui să se regăsească și pe telefonul tău. Cel mai probabil îți va fi de ajutor!

ShutEye

În final, avem aplicația ShutEye, o aplicație care își propune să îți ofere un somn mai bun dar și mai multă relaxare, întocmai pentru a obține acest somn de foarte bună calitate.

Pe lângă statisticile despre calitatea somnului tău,. Aplicația ShutEye mai oferă și alte instrumente interesante precum alarma smart, monitorizarea sforăitului și altele. Merită să arunci o privire și asupra acestei aplicații, deoarece are o mulțime de avantaje de oferit!

Acestea sunt, așadar, câteva dintre cele mai eficiente aplicații gratuite de monitorizare a somnului. Nu ai nimic de pierdut dacă le vei folosi și tu!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *